Hodnocení obchodu

5,0 252 hodnocení
Přidat hodnocení
5
249x
4
1x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
O Avatar autora Ondřej | 22.2.2022
Rukavice došly do pár dní, kůže příjemná na dotek, s velikostí jsem se snad trefil správně. Jako bonus došla klíčenka z králičiny.
IV Avatar autora Ivana Volšíková | 30.1.2022
Teple opravdu jsou ale kvalita nic moc
P Avatar autora Petr | 30.1.2022
Zakoupil jsem si palčáky Trend, nesedla velikost. Zavolal jsem do obchodu, ochota, vstřícnost, velmi slušné jednání. Pan majitel zaslal bezplatný lístek na vrácení přes zásilkovnu a druhý den vetší rukavice doma. Co se týče zboží, tak naprostá pecka a vysoká kvalita.Tady je jasně znát osobní a vstřícný zájem o zákazníka. Doobjednám ještě beranici a rukavice pro manželku.Děkuji že jste.
Avatar autora Rudolf Čančík | 29.1.2022
Perfektní
IT Avatar autora Iva Tejbusová | 24.1.2022
Nadále velmi, opakovaně se k tomuto obchodu vracím a jsem spokojená se vstřícností prodeje.
MU Avatar autora Maria Uhlířová | 24.1.2022
Kvalitní zboží , dobře provedená práce a rychlé dodání .
SJ Avatar autora Silvie Juřičková | 24.1.2022
S obchodem i s nakoupeným zbožím jsem maximálně spokojená. Objednávku jsem obdržela do druhého dne, včetně milého dárku navíc, za který velmi děkuji. Jde vidět, že si prodejce váží každého svého zákazníka. Až budeme mít zase cestu do Prahy, určitě navštívím i kamennou prodejnu. K rukavicím, palčákům, které jsem si koupila - jsou krásně měkké, pohodlné, teplé a hlavně, na mé malé ruce, konečně odpovídající velikost, velmi oceňuji široký výběr!
OF Avatar autora Olga Francová | 23.1.2022
Kvalitní zboží, spokojenost .Doporučuji a děkuji.
HS Avatar autora Hana Soumarová | 15.1.2022
Jsem velmi spokojená, široký sortiment, kvalita, rychlé dodání, příjemná komunikace
I Avatar autora Iva | 15.1.2022
Kvalitní, krásná obuv. Vstřícný a milý přístup k zákazníkovi, perfektní komunikace.
I Avatar autora Iva | 15.1.2022
V obchodě nakupuji opakovaně. Krásné a kvalitní zboží, neuvěřitelná rychlost obchodu i v předvánočním období a vynikající komunikace je pro obchod Kreibich - kožešiny a rukavice velice příjemným standardem.
Avatar autora Eva Řezníčková | 10.1.2022
Velmi rychlé vyřízení objednávky
R Avatar autora Radek | 4.1.2022
Spokojený jsem opravdu velmi. Kůže rukavic je na omak velmi jemná a příjemná. Modrá barva, kterou jsem zvolil, je tmavší a ani v nejmenším nepůsobí snad nějak extravagantně. Rukavice jsou tedy barevně nenápadné, ale přesto jiné a postřehnutelné, což je, mimo pocit pohodlnosti, rovněž určité plus módního doplňku. Rovněž musím vyzdvihnout výbornou komunikaci, rychlé vyřízení objednávky, a i když majitel nabízí možnost výměny, jsem nadšen, že podle návodu, jak si změřit paprče, jsem se trefil naprosto přesně. Takže ještě jednou, jsem opravdu spokojen.
J Avatar autora Jana | 3.1.2022
Ověřený solidní obchodník, vstřícný, ochotný. Rukavice sice velikostně neseděly, ale pan majitel nabídl výměnu, ochotně hledal možnosti barev, velikost rezervoval, než rukavice vrátím. Dokonce nabídl bezplatné vrácení prostřednictvím vratného štítku u Zásilkovny. Vřele doporučuji.
H Avatar autora | 2.1.2022
Rychlá dodávka, materiál kvalitní, ale velikost určitě neodpovídá velikostní tabulce čísla 8,5. To bude na ručky,,které moc nepracují.
Avatar autora Marie Čížová | 30.12.2021
Spokojenost .
Avatar autora Markéta Švestková | 27.12.2021
ano, rychlost doručení a to i těsně před Vánoci
A Avatar autora Anna F. | 26.12.2021
Objednávala jsem mamince k Vánocům rukavice. Objednávka byla odeslána prakticky ihned. Co mě potěšilo nejvíce bylo, že pán po obdržení objednávky zavolal, aby si ověřil, zda chci rukavice červenější nebo v tmavé bordó, jelikož fotky u daného typu mohly být zavádějící. Maminka je moc spokojená a já jsem paf z krásného zákaznického servisu.
SP Avatar autora Stanislava Petříková | 25.12.2021
Ano, rukavice palcaky jsou měkké,Jsem hodně spokojená, doporučuji všem
R Avatar autora Romana | 25.12.2021
Nakupuji u pana Kreibicha uz ponekolikate. V kamennem obchode a ted i v eshopu. Zatim jsem byla vzdy spokojena,doporucuji.

Stránka 1 z 13 , položek celkem: 253